XeMarkets


Plus500
XeMarkets

XeMarkets

Mobiel beleggen bij XeMarkets

Mobiel beleggen bij XeMarkets

Steeds meer beleggers kiezen voor een grote, internationale broker. Eén van de bekendste brokers op dat vlak is ongetwijfeld XeMarkets. Deze broker beschikt over een zeer uitgebreide klantenservice waarbij u als belegger zelfs word te woord gestaan in uw eigen taal. Daarnaast beschikt u bij XeMarkets over een zeer snel en veelzijdig handelsplatform welke u toegang geeft tot een uitgebreide waaier aan beleggingsmogelijkheden. Beleggers die op zoek zijn naar een veelzijdige en internationale broker zijn dan bij XeMarkets dan ook beslist aan het juiste adres. 

Zeer uitgebreide klantenservice  Professioneel platformGratis education center 
Gratis demo account Veelzijdig aanbod aan beleggingsmogelijkhedenGeweldig voor ervaren beleggers

Voordelen

 • Geen kosten op transacties
  U kunt als belegger zowel geld storten als opvragen van uw beleggersrekening zonder kosten.
 • Zeer uitgebreide klantenservice
  De klantenservice van XeMarkets staat 24 uur per dag en 5 dagen in de week voor beleggers paraat om ze te voorzien van support in hun eigen taal.
 • Gratis education center
  In het education center van XeMarkets worden beleggers geïnformeerd over de verschillende beleggingsmogelijkheden en krijgen ze interessante tips bij het plaatsen van een belegging.
 • Veelzijdig aanbod aan beleggingsmogelijkheden
  XeMarkets biedt haar beleggers een groot en veelzijdig aanbod aan beleggingsmogelijkheden.

Review

 • Gebruikersgemak80%

 • Klantenservice90%

 • Risicobeheer85%

 • Totaalscore85%

 

Introductievideo

Geen kosten op transacties

In tegenstelling tot verschillende andere online brokers dient u bij XeMarkets geen rekening te houden met eventuele kosten op geldtransacties die plaatsvinden. Met andere woorden, u kunt naar hartenlust geld storten en opvragen van uw beleggersrekening en dat zonder dat daar ook maar enige kost aan verbonden is. Dit is ideaal voor beleggers die diensten van meer dan één broker afnemen en bijgevolg graag geld van en naar hun virtuele portefeuille verplaatsen. Het ontbreken van kosten op geldtransacties zorgt er meteen ook voor dat de diensten van XeMarkets een stuk toegankelijker zijn voor de beginnende belegger.

Ruim aanbod aan beleggingsmogelijkheden

XeMarkets biedt haar beleggers een zeer ruim en competitief aanbod aan beleggingsmogelijkheden. Door gebruik te maken van de diensten van deze broker kunt u niet alleen handelen in Forex en CFD's, maar kunt u ook posities innemen op vlak van bijvoorbeeld goud en zilver. Wanneer u er voor kiest om te handelen in CFD's bij XeMarkets dient u er wel rekening mee te houden dat aan deze vorm van beleggen aanzienlijke risico's zijn verbonden. Door te handelen in CFD's loopt u dan ook het risico om de oorspronkelijk door u geplaatste inleg te verliezen. Hoe dan ook, de uitgebreide beleggingsmogelijkheden en het uitermate kwalitatieve handelsplatform van XeMarkets maken dat het voor iedere belegger interessant is om gebruik te maken van de diensten die door deze broker worden aangeboden. 

Rekening openen bij XeMarkets 212