Trading 212


Plus500
Trading 212

Trading 212

Mobiel beleggen bij Trader 212

Mobiel beleggen bij Trader 212

Steeds meer mensen die willen beleggen willen dat ook mobiel kunnen doen. Dat is verstandig, want specifiek voor de beleggerswereld geldt dat het zeer belangrijk is om zo efficiënt mogelijk te handelen wanneer er zich een kans voor doet. Natuurlijk is het handig om te weten hoe wij Trading 212 zien en wat onze ervaring is hiermee, daarom hebben wij deze review achtergelaten. Wacht u te lang, dan is de kans groot dat u, uw kans heeft gemist of dat het maximale rendement niet wordt behaald. Door gebruik te maken van de mogelijkheden die door Trading 212 worden aangeboden kiest u voor een betrouwbare beleggingspartner die mobiel beleggen naar een aanzienlijk hoger niveau heeft weten te tillen.


Mobiel beleggen voor iedereen Professioneel platformGegarandeerde stop loss
Gratis demo account Betrouwbare partner Geweldig voor ervaren beleggers

Voordelen

 • Gegarandeerde stop loss
  Tijdens de beurstijden genieten beleggers bij Trading 212 steeds over een gegarandeerde stop loss.
 • Gratis demo account
  Doe ervaring op met het handelsplatform van Trading 212 en ervaar over welke mogelijkheden u bij mobiel beleggen tegenwoordig allemaal beschikt door middel van het gratis demo account.
 • Betrouwbare partner
  Trading 212 is gereguleerd in de Europese Unie. Hierdoor bent u verzekert van een betrouwbare partner voor uw beleggingen.
 • Mobiel beleggen voor iedereen
  Het handelsplatform van Trading 212 biedt iedereen de mogelijkheid om waar en wanneer dan ook een belegging te doen.

 

Review

 • Gebruikersgemak80%

 • Klantenservice80%

 • Risicobeheer80%

 • Totaalscore80%

 

Introductievideo

Efficiënt, mobiel beleggen

Het handelsplatform dat werd ontwikkeld door Trading 212 biedt beleggers de mogelijkheid om op een uitermate efficiënte manier aan online beleggen te doen. De innovatieve werking van het platform zorgt er voor dat uw beleggingen meteen realtime naar de beurs verzonden worden en dat waar u op dat ogenblik ook maar bent. De software van Trading 212 kan zowel gebruikt worden op iPhone en iPad als op Android smartphones waardoor een zeer grote doelgroep wordt bediend. Indien u op zoek bent naar een mogelijkheid om mobiel te beleggen, dan mag het in ieder geval duidelijk zijn dat Trading 212 voor u ongetwijfeld een geschikte partner is.

Gereguleerd in de Europese Unie

De diensten die door de broker Trading 212 worden aangeboden zijn gereguleerd in de Europese Unie. Dit wil zeggen dat u als belegger steeds op beide oren kunt slapen. U dient er wel rekening mee te houden dat handelen in forex en CFD's bepaalde risico's met zich meebrengen. Deze risico's zorgen er voor dat u steeds de door u geplaatste inleg kunt verliezen waardoor deze vorm van beleggen niet geschikt is voor beginnende beleggers. Hebt u wel reeds de nodige ervaring opgedaan in de beleggerswereld en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw internationale beleggingen? Aarzel dan niet langer en open nu uw rekening bij Trading 212!