Tradersonly


Plus500
Traders only

Traders only

Tradersonly mobiel

Tradersonly mobiel

Traders Only, de naar eigen zeggen nummer 1 broker voor actieve beleggers biedt haar gebruikers een compleet aanbod aan diensten aan. Niet alleen kunt u gebruikmaken van een eigentijds en overzichtelijk handelsplatform, daarnaast profiteert u steeds van zo laag mogelijke tarieven, in het bijzonder indien u een belegging op de Amerikaanse beurs wenst te doen.

Ook aan de minder ervaren beleggers wordt gedacht. Traders Only richtte namelijk de zogenaamde TradersAcademy op die op regelmatige basis (online) seminars geeft waarbij u interessante tips krijgt aangereikt die betrekking hebben tot opkomende beleggingen. Indien u op zoek bent naar een kwalitatieve, betrouwbare en voordelige broker, dan kan het met andere woorden beslist interessant zijn om kennis te maken met de mogelijkheden van Traders Only. 


Nederlandstalig platformLage tarievenOefenen met een demo-account
Professioneel handelsplatformVoordelig beleggen in VS optiesGeweldig voor ervaren beleggers

Voordelen

 • Voordelig beleggen in VS opties
  Amerikaanse opties zijn nergens goedkoper dan bij Traders Only!
 • Professioneel handelsplatform
  Traders Only biedt u een compleet, innovatief en realtime handelsplatform.
 • Scherpe tarieven
  Traders Only biedt haar beleggers de scherpst mogelijke tarieven. Zo blijft de impact van de kosten op uw belegging zo beperkt mogelijk. 
 • Gratis rekening openen
  Beleggers beschikken over de mogelijkheid om geheel gratis een rekening te openen bij Traders Only waardoor deze broker toegankelijk is voor zowel grote als kleine beleggers.

 

Review
 • Gebruikersgemak85%
 • Klantenservice85%
 • Risicobeheer85%
 • Totaalscore85%

Instructievideo

Exclusieve tips voor klanten


Dat Traders Only een interessante broker is voor alle type beleggers, zowel ervaren als onervaren blijkt eveneens uit de aanwezigheid van de zogenaamde TradersAcademy. Deze TradersAcademy biedt beleggers zowel in het echte leven als via het internet verschillende seminars waarin u niet alleen de kneepjes van het beleggen worden aangeleerd, maar waarbij u eveneens wordt voorzien van interessante tips. Op deze manier is het vooral voor beginnende beleggers veel eenvoudiger om op een succesvolle manier te starten met beleggen.

Spotgoedkoop beleggen in de VS


Steeds meer beleggers vinden hun weg naar de Amerikaanse beurs en handelen er onder andere in aandelen en opties. Indien u als belegger ook interesse heeft om te beleggen in de VS is gebruikmaken van de diensten van Traders Only dan ook beslist interessant. U geniet steeds van de laagst mogelijke tarieven op beleggingen in de VS en dat terwijl u orders met behulp van het professionele handelsplatform meteen en realtime kunt doorvoeren. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om voordelig te beleggen op de Amerikaanse beurs? Aarzel dan niet langer, vraag nu uw gratis rekening aan bij Traders Only en begin meteen met beleggen!

Rekening openen bij Tradersonly