Todaysgroep


Plus500
Todaysgroep

Todaysgroep

Brede aanbod Todaysgroep

Brede aanbod Todaysgroep

Wanneer u er voor kiest om zich te registreren bij een bepaalde online broker dient u vaak vast te stellen dat er gebruik wordt gemaakt van een zeer uitgebreid platform die weliswaar overzichtelijk is, maar die zich zowel richt op de beginnende als de meer ervaren belegger. Op het eerste zicht is dat geen probleem, maar voor een beginner kan de overvloed aan informatie die op hem of haar wordt afgestuurd enorm overweldigend zijn. Todaysgroep wil hier graag verandering in brengen en ontwikkelde twee platformen om optimaal in te kunnen spelen op de verwachtingen van het type belegger dat zich bij de broker aansluit. Zo is er een speciaal platform voor beginnende beleggers en een uitgebreider alternatief voor de meer ervaren belegger. Zo bent u er zeker van dat u steeds het maximale uit uw beleggingen kunt halen.

Ideaal voor beginnersOok voor professionalsGratis trainingen 
Veelzijdig aanbod Automatisch beleggen Beleggen voor iedereen 

Voordelen

  • Platform voor beginners en ervaren beleggers Todaysgroep biedt verschillende platformen aan die optimaal inspelen op de noden en wensen van zowel beginnende als meer ervaren beleggers.
  • Automatisch beleggen Lang niet iedereen die wil beleggen heeft zomaar veel tijd beschikbaar. Todaysgroep maakt het mogelijk om automatisch posities te openen en te sluiten.
  • Gratis trainingen Todaysgroep biedt haar beleggers de mogelijkheid aan om verschillende zeer interessante webinars en seminars te volgen.

Review

  • Gebruikersgemak90%
  • Klantenservice90%
  • Risicobeheer90%
  • Totaalscore90%
 

Introductievideo

Passief en actief beleggen

Todaysgroep is op alle markten actief en houdt er van om een oplossing op maat voor te stellen aan haar beleggers. Dit resulteert in de praktijk in de mogelijkheid om zowel actief als passief te beleggen. De belegger die over de nodige vrije tijd beschikt en echt wil leren groeien in de beleggersmarkt zal graag zijn of haar beleggingen in eigen hand willen houden. Daar biedt Todaysgroep door middel van haar uitgebreide platform alle mogelijkheden toe. Beleggers die tijdens de dag bijvoorbeeld nauwelijks tijd hebben om opportuniteiten op de voet te volgen kunnen dan weer gebruikmaken van het geautomatiseerde platform SystemShop. Voor partijen die een groot kapitaal voor handen hebben is het zelfs mogelijk om vermogensbeheer in te schakelen. Op deze manier wordt het beheer van hun kapitaal uit handen gegeven aan echte experts waardoor ze kunnen rekenen op een potentieel uitstekend rendement. Zowel voor de actieve als passieve beleggers heeft Todaysgroep dus heel wat interessants te bieden.

Fondsbeleggen vanaf 50 euro

Een andere interessante mogelijkheid bij Todaysgroep is het zogenaamde fondsbeleggen. Bij deze vorm van beleggen wordt er gekozen voor een gespreide instap. Dit brengt enkele mooie voordelen met zich mee. Door gespreid in te stappen profiteert u van uiteenlopende startnoteringen waardoor de kans op een gunstig rendement op middellange tot lange termijn alleen maar groter wordt. Daar komt bij dat Todaysgroep haar beleggers de mogelijkheid biedt om reeds in te stappen in beleggingsfondsen vanaf een bedrag van amper 50 euro per maand. Tel daar ook nog eens de lage kosten vanaf slechts 0,44 procent per jaar bij op en u weet dat u op deze manier zelfs als kleine belegger enkele uitstekende mogelijkheden aangereikt krijgt om uw vermogen te vergroten.

Gratis waardevolle trainingen

Kennis is macht, daar zijn alle wereldleiders het op vandaag over eens. Dit geldt zeker ook voor beleggingen. Om er voor te zorgen dat uw slaagkansen als belegger bij deze broker zo optimaal mogelijk worden gehouden wordt er voor gekozen om op regelmatige basis webinars en seminars te houden. Deze zijn voor beleggers volledig gratis bij te wonen of te volgen en voorzien een indrukwekkende hoeveelheid extra kennis die ongetwijfeld van pas zal komen tijdens het handelen op de beurs. De leerstof die u heeft gekregen tijdens deze webinars of seminars kunt u uiteraard meteen toepassen in het handelsplatform van de broker waardoor u in geen tijd aanzienlijke resultaten kunt boeken. Gaat er toch iets fout of heeft u nog een vraag over de werking van het platform? Dan staat een zeer vakkundige klantendienst u graag te woord. Ook dit zorgt er voor dat Todaysgroep niet alleen voor ervaren, maar bovendien ook voor de beginnende belegger een zeer interessante broker kan worden genoemd.