Systemshop


Plus500
Systemshop

Systemshop

Award SystemShop

Award SystemShop

Systemshop vormt de ideale oplossing voor beleggers die over zeer weinig tijd of onvoldoende kennis beschikken om zelf te gaan handelen in beleggingsproducten. In principe zorgt deze partij er voor dat het beste van twee werelden wordt gecombineerd. U kunt een bepaalde expert en diens advies over beleggingsproducten volgen waardoor u kunt rekenen op een uitstekende kennis met betrekking tot de door u gekozen belegging, maar daarnaast wordt een positie ook automatisch geopend. Dit zorgt er voor dat er nooit tijd verloren gaat en u kunt rekenen op een zo optimaal mogelijk rendement.

Ervaren experts Realtime orders Automatisch beleggen
Gouden stier Nederlands Platform Beleggen voor iedereen

Voordelen

  • Professionele kennis van ervaren experts
Online beleggen betekent dat u doorgaans bent aangewezen op een heleboel statistieken en eigen kennis die u door de jaren heen heeft opgedaan. Bij Systemshop kunt u echter rekenen op de kennis en ervaring van echte experts.
  • Meteen doorvoeren van beleggingen
Een klassieke order via e-mail kwam altijd te laat. Het systeem van Systemshop stuurt uw order echter realtime naar de beurs waardoor u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.
  • Automatisch beleggen
Systemshop is ideaal voor de belegger die over zeer weinig vrije tijd beschikt. Het merendeel gebeurt immers volledig automatisch zonder dat u er verder nog omkijken naar heeft.

Review

  • Gebruikersgemak80%
  • Klantenservice80%
  • Risicobeheer80%
  • Totaalscore80%
 

Automatisch handelen met kennis van experts

Systemshop werkt anders dan menig andere online broker. Wanneer u via deze partij wil beginnen met beleggen zal een signaalaanbieder een signaal geven wanneer de tijd rijp is om een bepaalde positie in te nemen. Dit signaal wordt in slechts enkele seconden tijd verspreid naar de verschillende "volgers" van de expert in kwestie. Omdat Systemshop begrijpt dat snelheid het sleutelwoord is in de wereld van beleggen gebeurt het verspreiden van deze informatie razendsnel.


Iedereen die zich heeft geabonneerd op het systeem in kwestie zal op dit ogenblik volledig automatisch een positie openen. U dient gewoon aan te geven wanneer u een signaal wenst te openen en wanneer deze moet aflopen. Zo kunt u inspelen op de interessantste opportuniteiten op de markt en dat zonder dat u continue met beleggen bezig dient te zijn.

Perfect alternatief voor vermogensbeheer

Bijzonder veel mensen die een aardig kapitaal bij elkaar hebben gespaard willen graag een stukje van dat kapitaal beleggen. Helaas hebben ze onvoldoende kennis in huis om met een gerust hart hun zuurverdiende centen naar de beurs te sturen. Vermogensbeheer kan in dat geval een oplossing betekenen, maar het aanwezige vermogen dient dan doorgaans zo groot te zijn dat dit slechts voor enkelen is weggelegd. Wanneer u wenst te genieten van de unieke voordelen die vermogensbeheer met zich meebrengt, maar u toch uw beleggingen min of meer in eigen hand wenst te houden biedt Systemshop de perfecte oplossing. Deze online broker zorgt er immers voor dat u gebaseerd op advies van echte experts beleggingen kunt openen en sluiten en dat op de meest gunstige tijdstippen. Hierdoor kunt u steeds op beide oren slapen en is een optimaal rendement absoluut gegarandeerd.

Van alle markten thuis

Het feit dat er gebruik wordt gemaakt van verschillende zogenaamde “systemen” zorgt er voor dat beleggers bij deze broker letterlijk van alle markten thuis zijn. Bent u geïnteresseerd om een belegging te plaatsen op de o zo populaire Duitse beurs? Dan is dat geen enkel probleem. Heeft u eerder een voorliefde voor CFD's van aandelen van Amerikaanse bedrijven? Ook in dat geval is het openen en sluiten van een positie perfect mogelijk door u aan te sluiten bij één van de financiële experts van Systemshop. Op deze manier biedt het systeem voor iedereen wat wils en dat zonder dat u rekening dient te houden met torenhoge kosten. Vooral voor beginnende beleggers is deze broker dan ook een absolute aanrader.