Saxobank


Plus500
Saxobank

Saxobank

Saxobank mobiel beleggen

Saxobank mobiel beleggen

Saxobank is een bank die haar klanten de mogelijkheid biedt om te beleggen in een riant aantal beleggingsproducten. Om toegang te krijgen tot deze beleggingen dient u een zogenaamde beleggingsrekening te openen. Deze bank heeft er voor gekozen om niet één, maar wel drie verschillende rekeningen in het leven te roepen waarbij de verplichte inleg afhankelijk is van de rekening van uw keuze. Op deze manier is het voor beleggers perfect mogelijk om zelf te bepalen hoeveel van hun kapitaal ze willen beleggen en vooral van welke diensten ze precies gebruik willen kunnen maken. 


Nederlandstalig platformVerschillende beleggingsrekeningen Oefenen met een demo-account
Professioneel handelsplatformDagelijkse live market call Scherpe tarieven 

Voordelen

 • Gratis demorekening
  Beginnende beleggers kunnen ervaring opdoen met het uitgebreide handelsplatform en de beurs door gebruik te maken van de gratis demorekening
 • Dagelijkse live market call
  Een dagelijkse live market call brengt beleggers op de hoogte van wat er allemaal reilt en zeilt op de beurs. Zo mist u geen enkele interessante belegging.
 • Verschillende beleggingsrekeningen
  Het bestaan van verschillende beleggingsrekeningen biedt u de mogelijkheid geheel zelf te bepalen hoeveel kapitaal u wenst te beleggen.
 • Scherpe tarieven
  Voor welke vorm van beleggen u bij Saxobank ook kiest, u kunt als belegger steeds rekenen op zeer scherp tarief.

 

Review

 • Gebruikersgemak80%
 • Klantenservice85%
 • Risicobeheer80%
 • Totaalscore82%

Instructievideo

Gratis demorekening openen

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de mogelijkheden die Saxobank u te bieden heeft? In dat geval kunt u er als potentiële belegger voor kiezen om geheel gratis een demorekening te openen. Deze rekening biedt u de mogelijkheid om vertrouwd te raken met het handelsplatform terwijl u naar hartenlust kunt leren beleggen met fictief geld. Op het einde van de rit is het zeer eenvoudig mogelijk om van een demorekening over te stappen naar een volwaardige rekening waardoor u geen kostbare tijd verliest. Het bestaan van de demorekening zorgt er hoe dan ook voor dat ook de beginnende belegger bij Saxobank niet over het hoofd wordt gezien.

Dagelijkse market call

Saxobank biedt haar beleggers een dagelijkse zogenaamde market call aan waarbij het belangrijkste nieuws uit de financiële markten wordt meegedeeld. Op deze manier blijven beleggers steeds op de hoogte van de ontwikkelingen op de financiële markten en kunnen ze de informatie gebruiken om in te spelen op nieuwe mogelijkheden. Tijdens de market call worden heel wat beleggingsproducten aangehaald waaronder aandelen, indices, grondstoffen en valuta. Deze market calls zijn zeer interessant voor de actieve belegger die niets wenst te missen van wat er op de beurs gebeurt. Ook zin gekregen om te beleggen? Twijfel dan niet langer en vraag vandaag nog uw beleggingsrekening aan bij Saxobank!