Plus500
Robeco

Robeco

Mobiel beleggen bij Robeco

Mobiel beleggen bij Robeco

Steeds meer mensen tonen interesse in beleggen, maar jammer genoeg blijft beleggen vaak erg complex. Robeco brengt daar verandering in door beleggers de mogelijkheid te bieden in te stappen in meer dan 70 fondsen en dat op een zeer eenvoudige en transparante manier. Zelfs kleine beleggers die nog niet direct over een groot kapitaal beschikken kunnen er door middel van periodieke stortingen voor kiezen om gebruik te maken van de beleggingsmogelijkheden van Robeco. Kiezen voor deze partner is kiezen voor een belegging met toekomst, want Robeco staat er persoonlijk voor garant dat u steeds kunt genieten van een aantrekkelijk potentieel rendement. 


Nederlandstalig platformPeriodiek beleggen Transparante beleggingsproducten 
Keuze uit meer dan 70 fondsenInteressante beleggingstools Geweldig voor ervaren beleggers

Voordelen

 • Periodiek beleggen
  Heeft u geen groot kapitaal voor handen? Geen probleem! Bij Robeco kunt u periodiek beleggen vanaf slechts 50 euro!
 • Transparante beleggingsproducten
  Heeft u ook genoeg van die moeilijke en niet te doorgronden beleggingsproducten? Bij Robeco belegt u op een transparante manier zonder vervelende kleine lettertjes.
 • Interessante beleggingstools
  Robeco biedt haar beleggers niet alleen een ruim aanbod aan interessante informatie, maar ook diverse beleggingstools die beleggen een flink stuk eenvoudiger maken.
 • Keuze uit meer dan 70 fondsen
  Beleggen bij Robeco is beleggen met vrijheid, want als belegger heeft u keuze uit zomaar even 70 verschillende fondsen.

 

Review

 • Gebruikersgemak90%
 • Klantenservice85%
 • Risicobeheer85%
 • Totaalscore87%

Instructievideo

Periodiek beleggen vanaf 50 euro

Robeco biedt haar beleggers de mogelijkheid om gespreid in te stappen. Dat is interessant omdat u op die manier niet meteen een groot kapitaal moet beleggen, maar ook omdat op deze manier de risico's extra gespreid worden. Periodiek beleggen is bij Robeco mogelijk vanaf een bedrag van slechts 50 euro per maand waardoor deze vorm van beleggen ook uitermate geschikt is voor de kleine belegger. Wilt u, uw beleggingen veranderen? Ook geen probleem. De periodieke beleggingen van Robeco zijn zo flexibel dat ze zonder probleem maandelijks kunnen worden aangepast.

 

 

Ruime keuze voor alle beleggers

Robeco biedt haar beleggers de mogelijkheid om een keuze te maken uit een ontzettend ruim aanbod van zomaar even meer als 70 verschillende fondsen. Voelt u zich er niet helemaal goed bij om zelf uw kapitaal te beleggen? Geen probleem, de experts van Robeco helpen u namelijk maar wat graag verder. De 85 jaar ervaring waar deze broker over beschikt zorgt er in ieder geval voor dat men u steeds met gepaste raad kan bijstaan zodat steeds een zo optimaal mogelijk rendement in het vooruitzicht kan worden gesteld. Ook op zoek naar een mogelijkheid om te beleggen in een groot aantal kwalitatieve fondsen? Aarzel dan niet langer en meldt u vandaag nog aan bij Robeco! 

Rekening openen bij Robeco