Plus500


Plus500
Plus500

Plus500

Plus500 mobiel

Plus500 mobiel

Wij hebben getracht een duidelijke en eerlijke review van Plus500 te maken op basis van onze bevindingen, ervaringen en informatie. Plus500 staat handelen toe met een marge: Leverage van maximaal 1:300. Ook heeft het geavanceerde hulpmiddelen die technische analyse kunnen uitvoeren. Profiteer juist van dalende of stenigende markten door long of juist short te gaan. Met een minimale storting van €100 kunt u bij Plus500 starten met het handelen in aandelen, indices, grondstoffen en valuta. De populairste aandelen in Europa en Amerika heeft Plus500 tot de beschikking. Plus500 CY LTD is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (licentie nr. 250/14).  


*Dit is een CFD service. 80,6% verliest geld

Nederlandstalig platform Geen transactiekosten Oefenen met een demo-account
Eenvoudig online betalen Gratis notificaties Geweldig voor ervaren beleggers

Voordelen

  • Webtrader Profiteer van de geweldige webtrader die Plus500 heeft, geen download verplicht
  • Garantiestelling en certificering Dankzij de Financial Conduct Authority-registratie zijn uw financiële tegoeden bij Plus500 verzekerd tot €50.000
  • Goede hefbomen Hefbomen tot 1:300
  • Orderuitvoering Enorm snel en betrouwbaar
  • Commissie Geen commissies

Review

  • Gebruikersgemak90%

  • Klantenservice80%

  • Risicobeheer85%

  • Totaalscore85%

 

Webinterface van Plus500

De webinterface van Plus500 is vrij eenvoudig te begrijpen en is voor zowel de beginnende als de ervaren belegger een grote meerwaarde om te gebruiken. Het is niet verplicht om de applicatie te downloaden die zij hebben voor Windows gebruiker, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van de webinterface. Voor Apple-gebruikers kan er enkel gekozen worden uit de webvariant, dat is wel jammer, maar wij snappen dat hiervoor is gekozen. Plus500 geeft aan dat er in de toekomst ook een applicatie komt voor de Apple desktop, de mobiele variant applicatie is al gemaakt, evenals de iPad variant. De webvariant en applicatie (downloadbaar in de stores) is overigens prima in het gebruik op de mobiel en tablet en daardoor al behoorlijk goed. Volledige ondersteuning voor de varianten: Desktop, WebTrader, iPhone & iPad, Android en Windows 8.1 & Windows Phone).

Eenvoudig overzicht en snel handelen

Met een eenvoudig overzicht kunnen de populaire, stijgende en mobiele aandelen eenvoudig worden bekeken met de webinterface en in de applicatie kan dat ook zonder problemen. Ook is het eenvoudig om te beleggen en dus te gaan handelen in de aandelen met de webinterface en zelfs op de mobiele applicatie. Hierdoor bent u niet meer gebonden aan uw vaste computer en kunt u vanuit elke bestemming eenvoudig uw handelen voortzetten. Ook zijn de koersen goed in te zien en helemaal te bekijken wat de koers gedaan heeft voor een bepaald aandeel die dag, week of maand.

Voldoende financiële instrumenten

Veel financiële instrumenten zijn er aanwezig om in te gaan handelen bij Plus500, dan valt er bijvoorbeeld te denken aan: Aandelen, Grondstoffen, Indices, Forex en ETF's. Handelen in CFD's bij Plus500 is daarnaast ook behoorlijk interessant door de volgende voordelen die zij hebben: Er is namelijk geen commissie of maandelijkse upgraden. Eenvoudig lage spreads tussen koop- en verkooptarieven.
Plus500 interface

Plus500 interface

Introductievideo

Probeer met demofondsen

Gelukkig heeft Plus500 de mogelijkheid om te beginnen met een gratis demo om uit te proberen met een eigen rekening op basis van demofondsen en zo ervaring op te doen met beleggen. Deze demo heeft natuurlijk de beperking dat er geen echt geld verdient kan worden, maar wel de volgende functies. Er is geen tijdslimiet (oneindig de demo gebruiken), Echte markt en dus eerlijke omstandigheden (net zoals met echt geld), Geen risico's en vrijblijvend beleggen uitproberen. Voor de rest zijn natuurlijk alle instellingen, simolaties van de strategieën om te handelen en controles voorhanden. Bent u niet helemaal zeker van de zaak, dan is een demo uiteraard verstandig. Om daarna echt te beginnen. Mocht u daar vragen hebben, dan staat er een team klaar van specialisten om te helpen.

Rekening openen bij Plus500
*Dit is een CFD service. 80,6% verliest geld