MoneYou


Plus500
MoneYou

MoneYou

Waarom Moneyou

Waarom Moneyou

MoneYou is een bekende bank die bekend staat omwille van het transparante karakter van haar financiële producten. Die transparantie geldt niet alleen voor wat betreft de spaarproducten van de bank, maar is eveneens terug te zien in haar beleggingen. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partij voor uw beleggingen en u volledig zelf wenst te bepalen hoeveel risico u exact wenst te lopen, dan kan het beslist interessant zijn om even kennis te maken met de beleggingsmogelijkheden van MoneYou. 


Eerlijk en transparant Professioneel platformInleggen vanaf amper 500 euro 
100% online beleggenBeleggen op drie manierenGeweldig voor ervaren beleggers

Voordelen

 • Eerlijk en transparant
  Beleggen bij MoneYou staat gelijk aan beleggen op een eerlijke en transparante manier zonder kleine lettertjes en verborgen risico's.
 • Beleggen op drie manieren
  MoneYou biedt haar beleggers de mogelijkheid om volledig zelf te bepalen hoeveel risico ze willen lopen. U heeft dan ook de keuze uit drie verschillende beleggingsmogelijkheden.
 • 100% online beleggen
  Beleggen bij MoneYou gebeurt 100 procent online waardoor u niet alleen zeer eenvoudig nieuwe beleggingen kunt afsluiten, maar ook bestaande beleggingen kunt opvolgen.
 • Inleggen vanaf amper 500 euro
  Bij MoneYou hebben beleggers de mogelijkheid om in te leggen vanaf 500 euro. Daardoor is beleggen bij MoneYou mogelijk voor zowel grote als kleine beleggers.

 

Review

 • Gebruikersgemak90%

 • Klantenservice85%

 • Risicobeheer90%

 • Totaalscore88%

 

Introductievideo

Goede indruk van het potentiële rendement


Kenmerkend voor beleggingen die bij MoneYou worden afgesloten is dat u steeds een goede indruk krijgt van het potentieel te behalen rendement. Beleggers weten altijd hoeveel het potentiële maximum rendement zal bedragen waardoor ze niet voor vervelende verrassingen kunnen komen te staan. Het spreekt voor zich dat de hoogte van het te verwachten rendement sterk afhankelijk is van het door u gekozen beleggersprofiel. Hoe offensiever uw profiel, des te hoger de potentiële winstverwachting, maar des te groter ook de risico's die er aan verbonden zijn.

Starten met beleggen vanaf slechts 500 euro


MoneYou is een zeer toegankelijke bank. Het wil dat niet alleen zijn voor haar spaarproducten, maar ook voor haar beleggingen. Deze toegankelijkheid blijkt niet alleen uit de verschillende risicoprofielen die worden aangeboden, maar ook uit de zeer transparante voorwaarden. Daarnaast is het mogelijk om te beginnen met beleggen met een beperkte inleg van amper 500 euro. Op deze manier wordt beleggen bij MoneYou niet alleen mogelijk gemaakt voor grote, maar ook voor kleine beleggers. Bent u met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om te beleggen met een klein stukje kapitaal? Aarzel dan niet langer en start vandaag nog met beleggen bij MoneYou!