Markets.com


Plus500
Markets.com

Markets.com

Mobiel beleggen bij Markets.com

Mobiel beleggen bij Markets.com

Markets.com is een bekende, internationale trader die beleggers voorziet van een compleet aanbod aan diensten. Bij deze populaire online broker kunt u niet alleen gebruikmaken van drie verschillende handelsplatforms, daarnaast kunt u er ook nog eens handelen tegen de scherpste tarieven en worden nieuwe beleggers steevast voorzien van een interessante bonus waarmee ze meteen aan de slag kunnen. 

Interessante bonus Professioneel platformSnelhandelaar
Altijd en overal handelen MetaTrader 4 handelsplatformEvalueer het gedrag van top traders

Voordelen

 • Evalueer het gedrag van top traders
  Markets.com biedt u als belegger zeer eenvoudig de mogelijkheid om het gedrag van top traders te evalueren en er op in te spelen. Zo profiteert u mee van hun interessantste beleggingen.
 • Altijd en overal handelen
  Markets.com beschikt over verschillende platformen die het mogelijk maken om waar en wanneer u dat maar wenst te beleggen.
 • Snelhandelaar
  De zogenaamde snelhandelaar van Markets.com maakt het voor beleggers nog eenvoudiger mogelijk om snel een bepaalde positie te openen of te sluiten.
 • Interessante bonus
  Beleggers die er voor kiezen om een live account te openen bij Markets.com kunnen steeds genieten van een interessante bonus.

Review

 • Gebruikersgemak85%

 • Klantenservice80%

 • Risicobeheer80%

 • Totaalscore83%

 

Introductievideo

Handelen in vreemde valuta's en CFD's is niet zonder risico

Markets.com biedt haar beleggers de mogelijkheid om te handelen in vreemde valuta's en CFD's. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat deze beleggingsmogelijkheden minder geschikt zijn voor beginnende beleggers. Er zijn immers grote risico's aan verbonden die er voor kunnen zorgen dat u niet alleen het beoogde rendement, maar ook de oorspronkelijke inleg verliest. Handelen in vreemde valuta's en CFD's kan beslist interessant zijn, want er kunnen mooie winsten mee worden behaald, maar voor de beginnende belegger blijken deze beleggingsmethodes toch iets minder geschikt.

Begin direct

Tot 2000 dollar bonus

Wanneer u er als belegger voor kiest om een live account aan te vragen bij Markets.com waarmee u meteen kunt beginnen met beleggen maakt u kans op een bonus tot zomaar even 2000 dollar! Door gebruik te maken van deze bonus beschikt u meteen over een beetje extra kapitaal waardoor u nog meer en vooral betere beleggingen kunt plaatsen. Bent u nog niet helemaal zeker van de mogelijkheden van het handelsplatform of wilt u gewoon niet meteen beleggen met echt geld? In dat geval kunt u er voor kiezen om eerst en geheel gratis een oefenaccount aan te vragen. Geniet vandaag nog van de vele voordelen die verbonden zijn aan beleggen bij Markets.com en vraag meteen uw account aan!

Rekening openen bij Markets