Plus500
Lynx beleggen

Lynx

Lynx mobiel

Lynx mobiel

Beleggers zijn constant bezig met het verkennen van nieuwe markten. Ze gaan daarbij vaker dan ooit tevoren ook over de landgrenzen kijken. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Lynx ligt de wereld als belegger aan uw voeten. Lynx biedt haar beleggers namelijk niet alleen de mogelijkheid om te beleggen op de verschillende markten wereldwijd, daarnaast kunt u ook nog eens beleggen tegen zo voordelig mogelijke tarieven. Beleggers sparen bij deze bekende online broker dan ook al snel honderden euro's per jaar uit aan commissiekosten. Door gebruik te maken van het platform van Lynx handelt u overigens zeer eenvoudig zowel in aandelen, opties, futures en diverse andere beleggingsproducten.


Risicowaarschuwing: Vooraleer u gaat handelen in CFD's is het zeer belangrijk om de potentiële gevaren van deze beleggingsvorm te begrijpen. Handelen met een hefboomeffect kan er namelijk voor zorgen dat u het oorspronkelijk door u gestorte bedrag verliest. Mede omwille van deze reden wordt beleggen in CFD's niet aangeraden voor beginners.
Scherpe tarievenProfessioneel platformOefenen met een demo-account
Grote en kleine beleggers Wereldwijde beurzen Geweldig voor ervaren beleggers

Voordelen

 • Scherpe tarieven
  Door gebruik te maken van een volledig geautomatiseerd systeem evenals directe beurstoegang kunt u bij Lynx steeds profiteren van zo scherp mogelijke tarieven.
 • Professioneel platform
  Het innovatieve handelsplatform van Lynx werd meermaals bekroond.
 • Grote en kleine beleggers
  Niet alleen grote, maar ook kleine beleggers kunnen op een eenvoudige en financieel interessante manier beleggen bij Lynx.
 • Wereldwijde beurzen
  Lynx biedt haar beleggers toegang tot alle wereldwijde beurzen. In totaal kunt u dan ook beleggen in meer dan 1,1 miljoen effecten.

 

Review

 • Gebruikersgemak85%

 • Klantenservice85%

 • Risicobeheer80%

 • Totaalscore83%

 

Introductievideo

Gratis beleggerspakket aanvragen


Als belegger beschikt u bij Lynx over al datgene wat u nodig heeft om op een eenvoudige en succesvolle manier aan beleggen te doen. Bent u nog niet helemaal overtuigd en wilt u graag nog iets meer informatie ontvangen over de vele innovatieve mogelijkheden die Lynx u als belegger te bieden heeft? Geen probleem! In dat geval is het immers mogelijk om het gratis beleggerspakket aan te vragen bij deze online broker. Op die manier krijgt u meteen een glashelder beeld van de diverse tarieven die worden gehanteerd en kunt u direct een blik werpen op het gratis en gebruiksvriendelijke, maar toch uiterst professionele handelsplatform.

Groot aanbod aan beleggingsmogelijkheden


Lynx biedt haar beleggers veruit de meeste beleggingsmogelijkheden in vergelijking met andere brokers. Door gebruik te maken van de diensten van Lynx kunt u niet alleen wereldwijd beleggen, u krijgt meteen ook toegang tot zomaar even 1,1 miljoen effecten. Dit alles zorgt er voor dat u als belegger bij Lynx kunt handelen op meer dan 80 beurzen in 19 verschillende landen. Klinkt bovenstaande voor u als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer en open nu uw eigen beleggersrekening bij Lynx!

Rekening openen bij Lynx