Keytrade Bank


Plus500
Keytrade

Keytrade

Scherp tarief Keytrade

Scherp tarief Keytrade

KeyTrade eBook

De populariteit van Keytrade Bank heeft er voor gezorgd dat ook steeds meer beleggers de weg vinden naar deze financiële instelling. Dat is ook helemaal niet zo vreemd, want het aanbod aan beleggingsmogelijkheden van Keytrade maakt meteen duidelijk dat deze broker zich richt op een zeer grote en uitgebreide doelgroep. Om te beleggen bij Keytrade Bank heeft u namelijk geen groot budget nodig terwijl u wel kunt kiezen uit een waaier aan beleggingsmogelijkheden. Indien u wel wenst te beleggen, maar geen kosten wil betalen is dat overigens ook zonder probleem mogelijk. Door gebruik te maken van het populaire Fund Investment Plan belegt u immers gespreid en zonder ook maar één euro aan kosten te moeten betalen. 


Gratis beleggen Professioneel platformOnline analyse tools
Altijd en overal handelen Keytrade Bank MobileLage kosten op fondsen 

Voordelen

 • Keytrade Bank Mobile
  Door gebruik te maken van de Keytrade Bank Mobile applicatie kunt u waar en wanneer u dat maar wenst beleggen, zelfs buitenshuis.
 • Online analyse tools
  De kwalitatieve online analyse tools die worden aangeboden door Keytrade Bank zorgen er voor dat beleggers een goed inzicht krijgen in hun potentiële belegging.
 • Lage kosten op fondsen
  Keytrade Bank biedt haar beleggers de mogelijkheid om 's werelds beste fondsen aan te kopen tegen een zeer lage provisie's
 • Gratis beleggen
  Het Fund Investment Plan van Keytrade Bank maakt het mogelijk om gespreid en helemaal gratis te beleggen.

Review

 • Gebruikersgemak90%

 • Klantenservice85%

 • Risicobeheer90%

 • Totaalscore88%

 

Introductievideo

Fund Investment Plan

Het populaire Fund Investment Plan van Keytrade Bank maakt het voor beleggers mogelijk om op een zeer eenvoudige en tevens ook gratis manier gespreid te beleggen. Vanaf een bedrag van slechts 25 euro is het mogelijk om periodiek te beleggen en dat zonder instapkosten. Door gespreid in te stappen zorgt u er eveneens voor dat ook het potentiële risico van uw belegging(en) wordt gespreid waardoor u steeds een uitzicht blijft houden op een interessant rendement. Mede door het Fund Investment Plan is het duidelijk dat Keytrade Bank beleggen voor iedereen toegankelijk wil maken, ongeacht het budget waarover u al dan niet beschikt.

Alle investeringsmogelijkheden op een rijtje


Uiteraard biedt Keytrade Bank u veel meer dan enkel en alleen de mogelijkheid om te beleggen in fondsen. U kunt bij deze bank dan ook probleemloos terecht voor beleggingen in aandelen, obligaties, turbo's, opties en ga zo maar door. U dient er wel rekening mee te houden dat bepaalde beleggingen niet worden aangeraden voor startende beleggers. Bent u op zoek naar een solide beleggingspartner en heeft u, uw oog laten vallen op de diensten van Keytrade Bank? Aarzel dan niet langer en vraag vandaag nog helemaal gratis uw effectenrekening aan bij deze bank!