ING Sprinters


Plus500
ING Sprinters

ING Sprinters

Mobiel beleggen bij ING Sprinters

Mobiel beleggen bij ING Sprinters

Een snel en potentieel hoog rendement, dat is wat beleggers kunnen verwachten van de zogenaamde ING Sprinters. Dit beleggingsproduct maakt het op een eenvoudige en vooral zeer snelle manier mogelijk om te profiteren van koerswijzigingen van zowel aandelen, obligaties als allerhande andere beleggingsproducten. Door het gigantische aanbod is het voor beleggers ook nog eens probleemloos mogelijk om een zeer uitgebreide en gevarieerde portefeuille samen te stellen waardoor het risico op verlies steeds zo beperkt mogelijk wordt gehouden.


Uitgebreid aanbod aan Sprinters Professioneel platformInspelen op diverse koerswijzigingen
Snel winstpotentieel Beleggen met beperkte bedragenBeleggen voor iedereen 

Voordelen

 • Uitgebreid aanbod aan Sprinters
  De ING Sprinters bieden u de mogelijkheid om te speculeren op de koerswijziging van een groot aantal beleggingsproducten wereldwijd.
 • Inspelen op diverse koerswijzigingen
  Door gebruik te maken van de mogelijkheden van de ING Sprinters kunt u niet alleen inspelen op een verwachte stijging, maar ook op een potentiële daling van de koers van het achterliggende goed.
 • Snel winstpotentieel
  De structuur en de werking van ING Sprinters maakt het mogelijk om op korte termijn een aanzienlijk rendement te behalen met uw belegging.
 • Beleggen met beperkte bedragen
  Beleggen met ING Sprinters zorgt er voor dat het ook voor startende beleggers met een beperkt kapitaal mogelijk wordt om op een degelijke manier te beleggen.

Review

 • Gebruikersgemak85%

 • Klantenservice85%

 • Risicobeheer80%

 • Totaalscore83%

 

Introductievideo

Interessant voor de actieve belegger


De ING Sprinters zijn bijzonder interessant voor de actieve en ervaren belegger. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van dit beleggingsproduct is het immers mogelijk om in te spelen op wereldwijde marktontwikkelingen. Door de werking van een Sprinter is het mogelijk om op relatief korte termijn een hoog rendement te behalen. Let wel, er zijn ook risico's verbonden aan deze manier van beleggen waardoor ze eigenlijk een stuk minder geschikt is voor beginnende beleggers. Door gebruik te maken van de ING Sprinters kunt u immers niet alleen veel geld verdienen, u kunt er ook de oorspronkelijke inleg mee verliezen.

Groot aanbod aan sprinters


Wanneer u wel interesse heeft in deze vorm van beleggen zal er een geheel nieuwe wereld voor u open gaan. Het aanbod aan ING Sprinters is immers zo uitgebreid dat u zonder enige problemen een zeer gevarieerde portefeuille kunt samenstellen. Daarnaast is deze vorm van beleggen uitermate geschikt voor de belegger die op korte termijn wenst te boeken met zijn of haar beleggingen. Door in te spelen op grote koersschommelingen bent u immers probleemloos in staat om uw belegging op korte termijn te laten renderen. Ook geïnteresseerd in beleggen in de Sprinters van ING? Aarzel dan niet langer en open vandaag nog uw account!