IG Markets


Plus500
IG Markets

IG Markets

Mobiel beleggen bij IG Markets

Mobiel beleggen bij IG Markets

IG Markets is een broker die haar beleggers de mogelijkheid biedt om maar liefst 10.000 markten te ontdekken. Door dit enorme aanbod en door gebruik te maken van de mogelijkheden van zogenaamde CFD's is het voor beleggers mogelijk om een complete beleggingsportefeuille samen te stellen die naar inzicht en volgens het gewenste risico kan worden ingedeeld. De CFD's die door IG Markets worden aangeboden mogen dan minder geschikt zijn voor de beginnende belegger, indien u over de nodige ervaring beschikt kunt u op deze manier behoorlijk wat geld verdienen. 

Transparante prijsvorming Professioneel platformMobiel beleggen
Beleggen op 10.000 markten Gratis demoBeleggen voor iedereen 

Voordelen

 • Transparante prijsvorming
  Beleggen bij IG Markets doet u steeds met een transparante prijsvorming waarbij u kunt genieten van de laagst mogelijke tarieven op de markt.
 • Beleggen op 10.000 markten
  Door gebruik te maken van de mogelijkheden die IG Markets te bieden heeft kunt u beleggen op zomaar even 10.000 verschillende markten.
 • Gratis demo
  Met de gratis demo die wordt beschikbaar gesteld door IG Markets wordt het op een zeer eenvoudige manier mogelijk gemaakt om kennis te maken met de werking van CFD's.
 • Mobiel beleggen
  IG Markets biedt haar beleggers de mogelijkheid om mobiel te beleggen door middel van applicaties voor tablets en smartphones.

Review

 • Gebruikersgemak80%

 • Klantenservice85%

 • Risicobeheer80%

 • Totaalscore82%

 

Introductievideo

Oefenen het handelen met de gratis demo

IG Markets stelt haar beleggers een gratis demo van haar handelsplatform ter beschikking. Dat is interessant voor beginnende beleggers, maar ook voor iedereen die nog geen ervaring heeft met beleggen in CFD's. Hoe interessant dit beleggingsproduct ook mag zijn, het vergt veelal een compleet andere aanpak in vergelijking met de andere beleggingsmogelijkheden op de markt. In ieder geval, door gebruik te maken van de gratis demo kunt u naar hartenlust experimenteren en dat zonder dat u ook maar één euro dreigt te verliezen. Heeft u na een bepaalde periode voldoende ervaring opgedaan, dan kunt u zeer eenvoudig overstappen op een volwaardige beleggersrekening.

Gratis rekening openen bij IG Markets

Bent u bij veel brokers verplicht om meteen een flink bedrag te betalen bij het openen van uw beleggersrekening? Dat is niet het geval wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van de mogelijkheden van IG Markets. Nadat u de gratis demo heeft uitgeprobeerd is het mogelijk om meteen en helemaal gratis een beleggersrekening af te sluiten. Op deze manier krijgt u meteen toegang tot een gigantisch netwerk aan markten van over de hele wereld. Wilt u ook vandaag nog beginnen met beleggen in CFD's? Aarzel dan niet langer en open nu uw gratis rekening bij IG Markets!