Plus500
eToro

eToro

Mobiel beleggen bij eToro

Mobiel beleggen bij eToro

eToro is zoveel meer dan gewoon een broker. eToro is namelijk 's werelds grootste en bekendste beleggingsnetwerk waardoor het voor beleggers niet alleen mogelijk wordt om zelf beleggingen door te voeren, maar deze ook nog eens te baseren op reeds uitgevoerde beleggingen van anderen. Daarnaast stelt eToro verschillende hulpmiddelen ter beschikking voor beleggers waardoor u er zeker van kunt zijn dat u in zo optimaal mogelijke omstandigheden kunt beginnen met beleggen. Tel daar het interessante welkomstgeschenk ter waarde van 20 dollar bij op en u heeft meteen een aantal uitstekende redenen om kennis te maken met de mogelijkheden die eToro te bieden heeft. 

Gratis cadeaukaart t.w.v. 20 dollarProfessioneel platformHandelen zonder download
Sociaal handelen Mobiel sociaal handelen Beleggen voor iedereen 

Voordelen

 • Gratis cadeaukaart t.w.v. 20 dollar
  Nieuwe gebruikers worden voorzien van een gratis cadeaukaart ter waarde van 20 dollar.
 • Mobiel sociaal handelen
  De mobiele applicaties van eToro maken het mogelijk om het beleggingsgedrag van anderen te monitoren en zelf te beleggen waar en wanneer u dat maar wenst.
 • Sociaal handelen
  Sociaal handelen werd in het leven geroepen om kennis uit te wisselen waardoor beleggen voor een veel uitgebreidere doelgroep tot de mogelijkheden behoort.
 • Handelen zonder download
  De handige webtrader van eToro zorgt er voor dat iedereen meteen kan beginnen met beleggen en dat zonder dat u verplicht bent om eerst een programma te downloaden.

Review

 • Gebruikersgemak90%

 • Klantenservice80%

 • Risicobeheer85%

 • Totaalscore85%

 

Introductievideo

Risicowaarschuwing

Indien u er voor kiest om te beleggen met leveraged producten is het steeds belangrijk om er rekening mee te houden dat hier potentiële risico's aan verbonden zijn. Hoewel eToro alles in het werk stelt om deze risico's tot een absoluut minimum te herleiden kan het nog steeds voorkomen dat u, uw oorspronkelijke inleg verliest. Het is bijgevolg voor beginnende beleggers dan ook niet aan te raden om meteen te beleggen met leveraged producten.

 

 

Toegang tot wereldwijde markten

eToro biedt haar gebruikers toegang tot wereldwijde markten. Het uitgebreide aanbod op vlak van beleggingen maakt het voor beleggers dan ook mogelijk om een zeer gevarieerde portefeuille samen te stellen. Door gebruik te maken van het uitermate complete en gebruiksvriendelijke handelsplatform van deze broker zorgt u er voor dat uw orders in een mum van tijd worden verwerkt. Posities openen en sluiten was nooit eerder zo eenvoudig en verliep nooit eerder zo vlot als bij eToro. Na het openen van een positie kunt u deze overigens zeer eenvoudig opvolgen waardoor u nooit tegen vervelende verrassingen aan kunt lopen.


Rekening openen bij eToro