BinckBank


Plus500
BinckBank

BinckBank

Mobiel beleggen bij BinckBank

Mobiel beleggen bij BinckBank

In deze review leggen wij graag wat uit over BinckBank en delen wij onze ervaring met het beleggen via deze broker. BinckBank wordt terecht aanzien als de grondlegger van het hedendaagse particuliere beleggen. Het was deze broker die particuliere beleggers als eerste dezelfde mogelijkheden bood als professionelen. Tegenwoordig beschikt u hier als particulier dan ook over een riant aantal mogelijkheden om meteen uw orders richting de beurs te sturen. Heeft u nog geen ervaring met beleggen en wilt u graag de nodige (gratis) ondersteuning ontvangen? Geen probleem, de Binck Fundcoach zorgt er voor dat iedereen in geen tijd de knepen van beleggen in fondsen onder de knie krijgt. BinckBank werd in het verleden tot slot reeds verschillende keren uitgeroepen tot broker van het jaar in Nederland waardoor u hier als belegger in ieder geval steeds op beide oren kunt slapen.

Binck FundcoachProfessioneel platform (ervaring)Wereldwijd beleggen op de belangrijkste beurzen 
Drie tariefstructuren  Beste broker van Nederland  Beleggen voor iedereen 

Voordelen door ervaring

 • Binck Fundcoach
  De Binck Fundcoach zorgt er voor dat u kunt beleggen in beleggingsfondsen en ETF's met een goede ondersteuning en in een deskundige omgeving.
 • Drie tariefstructuren
  De ene belegger is de andere niet en daarom biedt haar BinckBank haar beleggers de keuze uit drie verschillende tariefstructuren waardoor u steeds geniet van zo laag mogelijke kosten.
 • Beste broker van Nederland
  Door de jaren heen hebben onderzoeken BinckBank diverse malen aangewezen als beste broker van Nederland.
 • Wereldwijd beleggen op de belangrijkste beurzen
  Door gebruik te maken van de diensten van BinckBank krijgt u als belegger meteen en realtime toegang tot de belangrijkste beurzen en beleggingsproducten wereldwijd.

Review

 • Gebruikersgemak90%

 • Klantenservice90%

 • Risicobeheer85%

 • Totaalscore82%

 

Introductievideo

Geen verborgen kosten

BinckBank vindt het van essentieel belang om een zo transparant mogelijke tariefstructuur te hanteren voor haar beleggers. Daarnaast wil zij het beleggen zo aantrekkelijk mogelijk maken voor iedereen door diverse kosten die door andere brokers wel in rekening worden gebracht te ontzien. Zo worden er op beleggingen bij BinckBank geen dividendkosten aangerekend, dient u geen rekening te houden met administratieve kosten en beschikt u steeds over gratis realtime streaming van koersinformatie. Door deze kosten niet in rekening te brengen zult u bij BinckBank zeer eenvoudig een mooi rendement kunnen behalen met uw beleggingen.

Grondlegger voor particuliere beleggers

BinckBank was de eerste broker die het voor particuliere beleggers mogelijk maakte om over dezelfde mogelijkheden te beschikken als professionelen. Het innovatieve karakter dat aan de basis lag van deze ontwikkeling is behouden en verder uitgebouwd. Tegenwoordig kunnen beleggers bij BinckBank dan ook gebruikmaken van een professionele, maar toch uiterst gebruiksvriendelijke interface die beleggen een waar plezier maakt. Ook geïnteresseerd om te beleggen? Aarzel dan niet langer en ontdek snel zelf de vele innovatieve mogelijkheden van BinckBank door uw eigen beleggersrekening te openen!