Avatrade


Plus500
Avatrade

Avatrade

Mobiel beleggen bij Avatrade

Mobiel beleggen bij Avatrade

Wanneer u gaat beleggen via het internet zult u dat maar wat graag willen doen bij een ervaren en betrouwbare broker, dat spreekt voor zich. Avatrade is zo'n broker. Bij Avatrade kunt u rekenen op de voordelen van het wereldwijd bekende MetaTrader 4 platform, maar daarnaast kunt u ook rekenen op een uitstekende support en kunt u met een klein bedrag meteen beginnen met beleggen. Of u nu een beginnende of reeds een ervaren belegger bent, de mogelijkheden die Avatrade te bieden heeft zullen ongetwijfeld voldoen aan uw verwachtingen. 

Bekroonde broker Professioneel platformGratis demo account 
Beginnen beleggen vanaf 100 dollar Deposit bonus Beleggen voor iedereen 

Voordelen

 • Bekroonde broker
  Avatrade is een broker die reeds meermaals in de prijzen is gevallen. Bijgevolg kunt u als belegger bij deze broker steeds op beide oren slapen.
 • Beginnen beleggen vanaf 100 dollar
  Avatrade is een broker die ook geschikt is voor de beginnende belegger met een klein budget. Beleggen kan immers reeds vanaf 100 dollar.
 • Deposit bonus
  Nieuwe beleggers die een storting uitvoeren kunnen steeds rekenen op een zogenaamde deposit bonus. Deze kan oplopen tot maar liefst 10.000 dollar!
 • Gratis demo account
  Beginnende beleggers maken kennis met de vele mogelijkheden van het MetaTrader 4 platform zonder het risico op verlies van echte financiële middelen te lopen.

Review

 • Gebruikersgemak85%

 • Klantenservice85%

 • Risicobeheer85%

 • Totaalscore85%

 

Introductievideo

Beleggen met een beperkt bedrag


Heel wat internationale brokers eisen dat startende beleggers meteen een behoorlijke inleg plaatsen. Daardoor worden hun diensten veelal uitsluitend voorbehouden voor de belegger die over een degelijk kapitaal beschikt. Bij Avatrade is dat niet het geval. Beginnende beleggers hebben doorgaans nog niet de kans gehad om een groot kapitaal bij elkaar te sparen waardoor ze graag willen beginnen met een beperkt bedrag. Bij Avatrade heeft u de mogelijkheid om te beginnen met beleggen vanaf 100 dollar waardoor zelfs de kleinste beleggers kunnen profiteren van alle voordelen die deze broker met zich meebrengt. 

Leren beleggen met het Avatrade demo account 

Avatrade biedt haar beleggers de mogelijkheid om op een veilige en eenvoudige manier vertrouwd te raken met hun handelsplatform. Het Avatrade demo account maakt het immers mogelijk om over alle mogelijkheden van het handelsplatform te beschikken, maar dan wel zonder dat u met echt geld gaat handelen. Dit is vooral een uitstekende manier voor beginnende beleggers om ervaring op te doen vooraleer aan het echte werk te beginnen. Heeft u met andere woorden nog geen ervaring met het bekende MetaTrader 4 beleggingsplatform en wilt u maar wat graag leren beleggen bij een echt ervaren en bekroonde broker? Twijfel dan niet langer en open vandaag nog uw account bij Avatrade! 

Rekening openen bij Avatrade