Plus500
Alpari

Alpari

Mobiel beleggen bij Alpari

Mobiel beleggen bij Alpari

Alpari is een internationale broker die over kantoren beschikt in zomaar even 20 verschillende landen. Het internationale karakter van deze broker zorgt er voor dat u er als belegger op een ruim aanbod aan mogelijkheden kunt rekenen. Alpari biedt u bijvoorbeeld niet één, maar wel meerdere handelsplatformen waar u mee kunt werken, maar daarnaast kunt u er als belegger eveneens genieten van verschillende gratis opleidingen. Uiteraard is de kostprijs van beleggen voor iedereen belangrijk en daarom zorgt Alpari er steeds voor dat u kunt rekenen op de meest competitieve prijzen op de beleggersmarkt. Het mag duidelijk zijn, deze in het verleden reeds meermaals bekroonde broker heeft beleggers heel wat interessants te bieden. 

MetaTrader 4 & 5 platform Professioneel platformCompetitieve tarieven 
Bekroonde broker Gratis opleidingen Beleggen voor iedereen 

Voordelen

 • MetaTrader 4 & 5 platform
  Alpari maakt gebruik van het MetaTrader 4 & 5 platform, één van de uitgebreidste en populairste handelsplatformen ter wereld.
 • Bekroonde broker
  Alpari werd in het verleden diverse malen in de bloemetjes gezet waardoor beleggers zeker kunnen zijn van een kwalitatieve partner voor hun beleggingen.
 • Gratis opleidingen
  Alpari biedt haar beleggers de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende gratis opleidingen die hun inzicht in beleggen aanzienlijk kunnen verbeteren.
 • Competitieve tarieven
  Beleggen met Alpari betekent altijd beleggen tegen zeer competitieve tarieven.

Review

 • Gebruikersgemak85%

 • Klantenservice85%

 • Risicobeheer83%

 • Totaalscore80%

 

Introductievideo

Risico's van handelen in CFD's

CFD's zijn zeer interessante beleggingsproducten die het mogelijk maken om op korte termijn en relatief eenvoudig aantrekkelijke winsten in het vooruitzicht te stellen. Er zijn echter ook nadelen verbonden aan het handelen in CFD's. De volatiele werking van dit beleggingsproduct kan er namelijk voor zorgen dat u de oorspronkelijk door u gestorte inleg kunt verliezen. Bijgevolg spreekt het voor zich dat handelen in CFD's niet wordt aangeraden aan de beginnende belegger.

Alpari accounts voor alle beleggers

Alpari biedt haar beleggers diverse accounts om een keuze uit te maken. Net door deze keuze voelt iedere belegger zich bij deze broker als een vis in het water. Wilt u niet meteen grote bedragen gaan beleggen? In dat geval is het starters account voor u het interessantst. Bij dit account bent u ook slechts verplicht om een beperkte inleg van 200 dollar te storten waardoor beginnende beleggers met een beperkt bedrag voor handen perfect aan de slag kunnen bij Alpari. Door gunstige hefbomen aan te bieden kunt u overigens sowieso meer beleggen met minder geld. Klinkt zorgeloos beleggen u ook als muziek in de oren? Aarzel dan geen moment langer en vraag vandaag nog uw account aan bij Alpari! 

Rekening openen bij Alpari