Plus500
Alex

Alex

Mobiel beleggen bij Alex

Mobiel beleggen bij Alex

Vermogensbeheerder Alex maakt het mogelijk om uw volledig vermogen in beheer te geven. Financiële experten stellen dan alles in het werk om uw vermogen naar een zo goed mogelijk inzicht te laten groeien tegen een vaste kostprijs per jaar. Ook mensen die liever hun beleggingen in eigen hand houden kunnen echter bij deze financiële instelling terecht. Alex biedt haar beleggers een uitgebreid en professioneel handelsplatform aan boordevol mogelijkheden waardoor u meteen toegang krijgt tot de belangrijkste beurzen verspreid over de wereld. Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve broker? Dan zou Alex zomaar even de partij kunnen zijn waar u naar op zoek bent. 


Geen transactiekosten Professioneel platformToegang tot AEX en andere belangrijke beurzen 
Beste vermogensbeheerder 2010 & 2011Mobiel beleggen Beleggen voor iedereen 

Voordelen

 • Geen transactiekosten
  Alex rekent haar beleggers in tegenstelling tot de meeste andere vermogensbeheerders geen transactiekosten aan.
 • Beste vermogensbeheerder 2010 & 2011
  Twee keer na elkaar werd Alex uitgeroepen tot beste vermogensbeheerder waardoor u hier als belegger steeds op beide oren kunt slapen.
 • Mobiel beleggen
  Het mobiele handelsplatform van Alex maakt het voor iedere belegger mogelijk om waar en wanneer hij of zij dat wenst te beleggen.
 • Toegang tot AEX en andere belangrijke beurzen Alex biedt haar beleggers niet alleen toegang tot de AEX beurs, maar ook tot verschillende andere belangrijke beurzen verspreid over de wereld.

Review

 • Gebruikersgemak85%

 • Klantenservice85%

 • Risicobeheer85%

 • Totaalscore85%

 

Introductievideo

Gratis informatiemap aanvragen

Klinken de mogelijkheden die Alex voor u als belegger in petto heeft u als muziek in de oren, maar heeft u nog nood aan meer informatie? In dat geval kunt u bij deze vermogensbank geheel gratis een informatiemap aanvragen waar u alles wat u ook maar wenst te weten in terug zult vinden. Na het doornemen van deze informatie kunt u meteen beslissen om online uw rekening aan te vragen. Deze procedure verloopt bijzonder soepel en snel waardoor u in geen tijd aan het beleggen bent met Alex. Indien u op zoek bent naar een transparante en betrouwbare broker met een ruim aanbod aan beleggingen, dan is het beslist de moeite waard om uw beleggingen bij Alex onder te brengen. 

Mobiel beleggen met het handelsplatform van Alex

Alex maakt het mogelijk om gebruik te maken van een eigentijds handelsplatform met realtime afhandeling en opvolging van de door u geplaatste orders. Dat handelsplatform is niet alleen beschikbaar op uw computer, maar kunt u ook mobiel raadplegen. In de beleggerswereld geldt dat iedere seconde vaak telt en dus wilt u liefst van allemaal geen seconde verliezen. Bent u met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om mobiel te beleggen en dat met een kwalitatief en professioneel handelsplatform? Dan bent u bij Alex beslist aan het juiste adres! Aarzel dan ook niet langer en vraag vandaag nog uw account aan bij deze populaire broker!