Plus500

Steeds meer beleggers doen om de diversiteit van hun portefeuille te verzekeren eveneens beleggingen in grondstoffen of andere soortgelijke beleggingsproducten. Jarenlang was goud één van de belangrijkste beleggingsproducten op de markt. De keuze voor goud is niet zo vreemd. In het verleden is immers vaak gebleken dat goud perfect een crisis kan doorstaan. Sterker nog, op de grootste dieptepunten in het verleden werd er telkens teruggegrepen naar goud als betaalmiddel. Tegenwoordig schuwen echter steeds meer beleggers een belegging in goud, niet alleen omdat de goudkoers reeds een grote stijging heeft doorgemaakt, maar ook omdat een dergelijke belegging doorgaans een aanzienlijk kapitaal vergt. Zilver blijkt wat dat betreft de ideale vervanging te zijn voor goud. De voorraden van zilver slinken immers zienderogen, het is ook een betaalmiddel en het wordt gebruikt bij de productie van een groot aantal verschillende artikelen. Meer weten? We vertellen u graag alles over beleggen in zilver.

Verschillende mogelijkheden om te beleggen in zilver

Tegenwoordig bestaan er verschillende mogelijkheden om te beleggen in zilver. Het is goed om al deze mogelijkheden even onder de loep te nemen, maar uiteindelijk moet u vooral de essentie van uw belegging niet uit het oog verliezen. De meeste beleggers kiezen er voor om te beleggen in zilver omdat ze een fysieke belegging willen doen. Het vertrouwen van veel beleggers in banken heeft een absoluut dieptepunt bereikt waardoor ze graag hun zilver fysiek bij de hand willen hebben. Zilver kopen op papier is dan ook veelal geen interessante keuze. Het kopen van zilveren munten of muntbars is wat dat betreft een perfect alternatief.

Zilver, het goud van de toekomst?

Veel bekende beleggers zijn het er nu reeds over eens, zilver is het goud van de toekomst. Zilver wordt steeds schaarser en is niet alleen voorbehouden voor de grote, maar ook voor de kleine belegger. Lang niet iedereen heeft immers zomaar een groot geldbedrag ter beschikking om te beleggen in goud. Wanneer u dan toch een interessante belegging voor de toekomst wenst te doen kan zilver een interessant alternatief bieden. De instapdrempel ligt een stuk lager, het is een “leuk” beleggingsproduct en u kunt er op termijn mooie winsten mee behalen.

Direct beleggen in CFD's zilver

Brokers online
This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.