Plus500
Topoption

Topoption

Mobiel beleggen bij Top Option

Mobiel beleggen bij Top Option

Betrouwbaarheid is voor beleggers het eerste waar ze naar kijken en terecht. TopOption is een gelicenseerde en gereglementeerde broker binnen de Europese Unie waardoor u als belegger steeds op beide oren kunt slapen. Deze broker biedt u daarnaast verschillende interessante voordelen waaronder een grote welkomstbonus die kan oplopen tot 2500 euro. Daarnaast maakt u hier uiteraard gebruik van een modern en realtime handelsplatform waardoor uw posities meteen worden ingenomen. De mobiele applicatie van TopOption zorgt er daarnaast voor dat ook beleggers die vaak onderweg zijn niets van de beurs hoeven te missen. U kunt waar u ook maar wenst zonder probleem en realtime posities innemen door gebruik te maken van de handige applicatie voor smartphones. TopOption is hierdoor een zeer veelzijdige broker die probleemloos tegemoet weet te komen aan de eisen van de hedendaagse belegger. 

Interessante welkomstbonus Professioneel platformGereglementeerd binnen de EU
Online platformMobiel beleggenBeleggen voor iedereen 

Voordelen

 • Interessante welkomstbonus
  Nieuwe beleggers bij TopOption kunnen steeds genieten van een interessante welkomstbonus tot zomaar even 2500 euro.
 • Online platform
  Bij TopOption beschikt u over een professioneel en gebruiksvriendelijk online platform dat meteen toegankelijk is zonder download.
 • Mobiel beleggen
  Beleggers die vaak onderweg zijn hoeven geen enkele kans onbenut te laten. Zij kunnen waar en wanneer ze dat maar willen mobiel beleggen met TopOption.
 • Gereglementeerd binnen de EU
  TopOption is een gereglementeerde en gelicenseerde broker in de Europese Unie waardoor u als belegger steeds over de nodige zekerheden beschikt.

Review

 • Gebruikersgemak85%

 • Klantenservice85%

 • Risicobeheer83%

 • Totaalscore80%

 

Introductievideo

Handelen in Binaire Opties

De handel in Binaire Opties is de voorbije jaren steeds populairder geworden. Dat komt omdat deze vorm van beleggen zeer toegankelijk is en kan gebeuren met een relatief beperkt budget. Dit alles zorgt er voor dat de handel in Binaire Opties ook de startende belegger vaak aanspreekt. Op zich is dat begrijpelijk, maar het is essentieel om er rekening mee te houden dat er aan beleggen in Binaire Opties ook potentiële risico's verbonden zijn. Hoe interessant het potentiële rendement ook mag zijn, u kunt steeds uw volledige inleg verliezen. Dit zorgt er voor dat startende beleggers toch maar beter eerst even de nodige ervaring opdoen vooraleer te handelen in dit beleggingsproduct.

Account aanvragen met bonus

Beleggers die willen beginnen met beleggen kunnen vandaag nog aan de slag gaan! Vraag uw account meteen aan via de website van deze broker en u ontvangt direct ook een aantrekkelijke bonus! Afhankelijk van uw eerste storting kunt u immers rekenen op een bonus die kan oplopen tot zomaar even 2500 euro! Aarzel dan ook niet langer en begin vandaag nog met beleggen bij TopOption!

Rekening openen bij TopOption