Plus500
Stockpair

Stockpair

Mobiel beleggen bij Stockpair

Mobiel beleggen bij Stockpair

Veilig handelen, een duidelijk en overzichtelijk handelsplatform en een duidelijke prijszetting, dat is wat u als belegger kunt verwachten van de broker Stockpair. Deze broker maakt het mogelijk om op korte termijn een interessant rendement te behalen met uw beleggingen. Ook voor beleggers die nog slechts over een beperkte ervaring beschikken kan handelen met Stockpair interessant zijn. Deze broker biedt iedereen namelijk een zeer uitgebreide handleiding aan waardoor u meteen op de hoogte bent van de mogelijkheden, maar ook van de eventuele gevaren van uw belegging.

Geen commissies en verborgen kosten Professioneel platformVerschillende accounts 
Uitgebreide handleiding Eigentijds handelsplatform Beleggen voor iedereen 

Voordelen

 • Geen commissies en verborgen kosten
  Stockpair hanteert een transparante prijszetting waardoor u geen rekening dient te houden met commissies en verborgen kosten.
 • Uitgebreide handleiding
  Stockpair stelt een uitgebreide handleiding beschikbaar voor haar beleggers waardoor ze niet voor onaangename verrassingen komen te staan.
 • Eigentijds handelsplatform
  Het handelsplatform van Stockpair voldoet aan alle eisen van de hedendaagse belegger.
 • Verschillende accounts
  Bepaal zelf hoeveel u wenst te beleggen en over welke mogelijkheden u wenst te beschikken door een keuze te maken uit vier verschillende accounts.

Review

 • Gebruikersgemak85%

 • Klantenservice85%

 • Risicobeheer83%

 • Totaalscore80%

 

Introductievideo

StockPair

Beginnen met beleggen vanaf 1000 euro

Stockpair biedt haar beleggers de mogelijkheid om een keuze te maken uit vier verschillende soorten accounts. Per account is een bepaalde specifieke inleg vereist. Om een zilver handelaar te worden dient u bijvoorbeeld een storting te maken van 1000 euro terwijl het bedrag voor een gouden handelaar op 5000 euro ligt. Het bedrag dat u maximaal in opties mag investeren is uiteraard sterk afhankelijk van het door u gekozen account. Hoe dan ook, door de mogelijkheid om reeds te beginnen met beleggen met een bedrag van amper 1000 euro is het voor iedereen, zelfs voor mensen met een beperkt budget, zonder probleem mogelijk om te beleggen bij Stockpair!

Meteen een handelsrekening afsluiten

Heeft bovenstaande u weten te overtuigen en wenst u meteen te beginnen beleggen bij Stockpair? Dat kan! Door een handelsrekening te openen en het vereiste bedrag te storten kunt u meteen aan de slag! Let wel, hoe interessant de potentiële rendementen van Binaire Opties ook mogen zijn, er zijn steeds risico's verbonden aan deze vorm van beleggen. Omwille van het feit dat u de volledige door u gestorte inleg kunt verliezen wordt het dan ook niet aangeraden aan beginnende beleggers om meteen te handelen in dit beleggingsproduct. Begrijpt u de risico's die verbonden zijn aan deze vorm van beleggen en wilt u toch graag handelen in Binaire Opties? Sluit dan vandaag nog uw handelsrekening af bij Stockpair! 

Rekening openen bij Stockpair