Plus500
Option888

Option888

Mobiel beleggen bij option888

Mobiel beleggen bij option888

Option888 is een jonge speler in de groeiende markt van de binary option brokers. Steeds meer beleggers kiezen er voor om gebruik te maken van binary options omdat deze zeer toegankelijk zijn. Option888 biedt zowel beleggers met een groot als met een bescheiden kapitaal dan ook de mogelijkheid om te beleggen in kwalitatieve beleggingsproducten die een meer dan degelijk rendement in het vooruitzicht stellen. Het platform waar deze broker gebruik van maakt beschikt over een uitermate overzichtelijke opstelling en kenmerkt zich door een hoge professionaliteit. Daar komt bij dat er realtime informatie over de verschillende beleggingsmogelijkheden en beurzen wordt verstrekt waardoor u als belegger steeds op de hoogte wordt gehouden van actuele ontwikkelingen.

 

Zeer gebruiksvriendelijkProfessioneel platformTop welkomstbonus
Mobiel beleggen Low-budgetAl beleggen vanaf 10 euro

Voordelen

  • Veelzijdig en gebruiksvriendelijk handelsplatform Het handelsplatform van Option888 ziet er behoorlijk indrukwekkend uit, maar is toch verrassend gebruiksvriendelijk.
  • Indrukwekkende welkomstbonus Nieuwe beleggers ontvangen een welkomstbonus van 100 procent. Deze kan oplopen tot zomaar even 888 euro extra kapitaal.
  • Beleggen vanaf 10 euro U kunt geheel gratis een account openen bij 24option en dat zonder dat er ook maar enige verplichting aan verbonden is.
  • Interessante video's Beleggers die eerder een beperkt budget voor handen hebben kunnen bij Option888 reeds beleggen vanaf slechts 10 euro per trade.

Review

  • Gebruikersgemak85%
  • Klantenservice85%
  • Risicobeheer85%
  • Totaalscore85%
 

Groot aanbod aan beleggingsmogelijkheden

Indien u er voor kiest om als belegger gebruik te maken van de mogelijkheden die Option888 te bieden heeft zult u kunnen vaststellen dat u kunt rekenen op een niet onaanzienlijke hoeveelheid beleggingsmogelijkheden. In de zogenaamde “Traderoom” van deze broker is het dan ook mogelijk om een keuze te maken uit diverse soorten assets. Denk hierbij niet alleen aan de belangrijkste soorten valuta, maar ook aan meer exotische commodities waaronder uiteraard goud en zilver, maar ook de indexen van S&P 500 en uiteraard mag ook de NASDAQ niet ontbreken. Dit alles zorgt er voor dat u door middel van Option888 toegang krijgt tot de belangrijkste beleggingsproducten en markten waardoor u, uw beleggingen geheel kunt afstemmen op uw eigen, persoonlijke voorkeur.

Training & Video Library

Bovenstaande is op zich niet zoveel nieuws onder de zon en wordt door menig andere online broker eveneens aangeboden. Toch weet Option888 zich nog op een bijzondere manier te onderscheiden van deze andere partijen. Eén van de belangrijkste voordelen buiten de indrukwekkende welkomstbonus heeft immers betrekking tot de Training Courses die worden aangeboden evenals de inhoud van de Video Library. Beiden bieden zowel beginnende als meer ervaren beleggers de mogelijkheid om meer te weten te komen over bijvoorbeeld basis en meer technische analyses, maar bovendien worden ook diverse strategieën uiteen gezet. Daarnaast wordt er eveneens een bijzonder aspect van het beleggen uitgelicht, want ook de psychologie van trading wordt uiteen gezet. Al deze verschillende zaken hebben uiteindelijk als doel om er voor te zorgen dat u een succesvolle handelaar wordt. Dit is immers voor alle partijen een win-winsituatie.

Beleggen met 100% welkomstbonus

Beginnende beleggers evenals beleggers die op zoek zijn naar een mogelijkheid om nieuwe horizonten te verkennen staan er niet om te springen om meteen van wal te steken met een behoorlijke eigen inbreng. Uiteraard wilt u een stukje van uw vermogen beter laten opbrengen, maar het geeft toch een extra veilig gevoel om te weten dat u niet meteen veel geld zelf dient te investeren om een aantrekkelijk rendement te boeken. Wel, dat kan bij Option888. Indien u er voor kiest om zich aan te melden bij deze broker kunt u immers rekenen op een bonus van zomaar even 100 procent op uw eerste storting. Deze bonus wordt in tegenstelling tot bij veel andere brokers niet sterk begrensd. U kunt dan ook zomaar tot 888 euro extra kapitaal ter beschikking krijgen om mee te beleggen! Op deze manier wordt uw startkapitaal meteen een behoorlijk stuk groter en dat zonder dat u zelf extra risico's loopt. Als dat niet mooi meegenomen is!