Plus500
Optieclub

Optieclub

Mobiel beleggen bij Optieclub

Mobiel beleggen bij Optieclub

Lang niet alle beleggers zijn op zoek naar beleggingen met een erg lange looptijd, in tegendeel. Steeds vaker willen mensen net op een zo kort mogelijke periode winst boeken met hun beleggingen. Wel, dat is perfect mogelijk wanneer u gebruik maakt van de diensten van OptieClub.Deze broker biedt u de mogelijkheid om te handelen in Binaire Opties waardoor u in slechts één uur tijd reeds rendement kunt behalen met uw beleggen. Tel daarbij een gratis interessant e-book en een uitgebreid handelsplatform op en u heeft meteen enkele uitstekende redenen om kennis te maken met deze bekende broker. 

Gratis e-book Professioneel platformMobiel handelen 
Beleggen vanaf 10 euro Geen kosten Beleggen voor iedereen 

Voordelen

 • Gratis e-book
  Beleggers van OptieClub krijgen het gratis e-book “Beleggen zonder Emotie” aangeboden.
 • Mobiel handelen
  U kunt bij OptieClub mobiel handelen door gebruik te maken van de professionele en gebruiksvriendelijke applicatie voor smartphones.
 • Geen kosten
  OptieClub brengt geen kosten in rekening voor het plaatsen van een Binaire Optie. U betaalt uitsluitend de kostprijs van de optie zelf.
 • Beleggen vanaf 10 euro
  Binaire Opties kunnen bij OptieClub reeds worden aangekocht voor een kostprijs van amper 10 euro.

Review

 • Gebruikersgemak85%

 • Klantenservice80%

 • Risicobeheer80%

 • Totaalscore82%

 

OptieClub NL

Beginnen met beleggen bij OptieClub

Beleggingen bij OptieClub worden uitgevoerd door middel van zogenaamde Binaire Opties. Hoewel dit een zeer interessant beleggingsproduct is, is het wel zo dat er ook heel wat risico's aan verbonden zijn. Binaire Opties worden ook wel eens alles of niets opties genoemd. U kunt er een zeer aantrekkelijk rendement mee behalen, maar u kunt er ook uw volledige inleg mee verliezen. Bijgevolg wordt deze vorm van beleggen niet aangeraden voor de beginnende belegger zonder enige ervaring. Wilt u als startende belegger toch graag gebruikmaken van dit beleggingsproduct? Probeer dan eerst het gratis account uit en ga beleggen met fictief geld. Op deze manier leert u meteen hoe handelen in Binaire Opties precies werkt en bent u zich bewust van de risico's die er aan verbonden zijn.

Maximale looptijd van 1 uur

Kenmerkend voor Binaire Opties bij OptieClub is dat ze over een looptijd van amper 1 uur beschikken. U kunt tijdens dat uur een potentieel erg mooi rendement behalen. Binaire Opties kunnen tot 10 minuten voor tijd worden afgesloten en u kunt instappen voor een prijs van slechts 10 euro per optie. Beleggen in Binaire Opties bij OptieClub kan daarbij ook op twee verschillende manieren. U kunt er immers voor kiezen om te speculeren op een stijging, maar ook op een daling van het achterliggende goed. Welke van deze twee keuzes u uiteindelijk zult kiezen is uiteraard sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Ook beleggen in Binaire Opties? Aarzel dan niet langer en open vandaag nog uw account bij OptieClub! 

Rekening openen bij Optieclub