Plus500
Optie24

Optie24

Optie24, de Nederlandse marktleider voor wat betreft het handelen in Binaire Opties heeft haar beleggers heel wat interessants te bieden. Deze broker beschikt over een eigentijds handelsplatform waardoor u meteen en zonder tussenkomst van derden uw beleggingen door kunt voeren. Daarnaast maakt deze broker transparant handelen zonder probleem mogelijk en hanteert het steeds zo scherp mogelijke tarieven waardoor de impact van de kosten op uw beleggingen steeds zo beperkt mogelijk wordt gehouden. Bent u met andere woorden op zoek naar een broker om te beleggen in Binaire Opties? Dan biedt Optie24 precies datgene waar u naar op zoek bent!

Transparante, lage kosten Professioneel platformUitstekende klantenservice 
Interessante rendementen Beleggen vanaf 5€ per order Beleggen voor iedereen 

Voordelen

 • Transparante, lage kosten
  Optie24 hanteert transparante en lage kosten waardoor hun beleggingen zeer toegankelijk zijn voor beleggers die met een beperkt budget toch een mooi rendement willen behalen.
 • Interessante rendementen
  Beleggen in Binaire Opties maakt het mogelijk om op korte termijn interessante rendementen te behalen.
 • Beleggen vanaf 5€ per order
  Bij Optie24 kunt u beleggen met zeer beperkte bedragen, namelijk reeds vanaf amper 5 euro!
 • Uitstekende klantenservice
  De klantenservice van Optie24 is 24 uur per dag en 7 dagen op 7 dagen bereikbaar. Indien u een vraag heeft wordt deze dan ook steeds in geen tijd beantwoord.

Review

 • Gebruikersgemak85%

 • Klantenservice90%

 • Risicobeheer80%

 • Totaalscore85%

 

Risico's van Binaire Opties

Vooraleer te beleggen in Binaire Opties is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er ook aan deze vorm van beleggen risico's verbonden zijn. Door op deze manier te beleggen kunt u namelijk een deel of zelfs de volledig door u geplaatste inleg verliezen. Het wordt omwille van deze reden dan ook aangeraden om steeds voldoende te spreiden en bij twijfel eerst even het oefenaccount uit te proberen. Vooral voor startende beleggers is het vaak aan te raden om eerst even met fictief geld te handelen vooraleer meteen echt geld te investeren.

Hoge rendementen met een kleine investering

De werking van Binaire Opties maakt het mogelijk om met een beperkt bedrag toch een zeer degelijke belegging te doen. U kunt bij Optie24 dan ook reeds een belegging aan gaan vanaf een bedrag van slechts 5 euro per order. Daarnaast worden er geen kosten of commissies in rekening gebracht waardoor het potentieel te behalen rendement niet meteen wordt aangetast. Net omwille van het feit dat beleggen in Binaire Opties mogelijk is met een zeer beperkt bedrag is het een interessant beleggingsproduct voor de beginnende belegger. Zij kan met een zeer beperkt bedrag toch een belegging met toekomst afsluiten. Bent u overtuigd? Aarzel dan niet te lang en start vandaag nog met handelen bij Optie24! 

Aanmelden Optie24
Rekening openen bij Optie24