Plus500
BDSwiss

Banc de Swiss

Binaire opties bij BDSwiss

Binaire opties bij BDSwiss

Echte Duitse degelijkheid, dat is te vinden bij het „trading platform” van Banc de Swiss, ook wel BDSwiss vaak genoemd. BDSwiss is opgericht in 2012 en is dus nog niet heel erg oud, maar heeft zich al wel weten te bewijzen in combinatie van het Duitse en Zwitserse vertrouwen. Opvallend is dat het hoofdkantoor in Frankfurt kwalitatief hoge en vooral professionele supportverlening heeft. Ook deze binaire optie-partij is gereguleerd door het Cypriotische CySEC (fiscus) en dit staat Banc de Swiss toe om in heel Europa te handelen en staat ook onder financiële toezichthouders BaFIN (Duitsland) en CONSOB (Italie). Hoogstwaarschijnlijk is dit ook de rede dat deze partij zo snel is door weten te groeien naar een echte concurrent voor de grote jongens.

VIP-bonusprogramma Optie verliesverzekering 85% Uitbetaling
Betaling bij winst en verliesCySEC regulering In Duitse handen

Voordelen

 • Handelen op verschillende manieren
  Het is mogelijk om bij BDSwiss op verschillende manieren binaire opties te handelen: binaire opties, lange termijn, 30/60 seconden, one touch, ladder en paaropties.
 • Veel introductievideo’s
  Banc de swiss heeft bijzonder veel video’s hoe het handelen gaat en welke manieren er zijn beschikbaar in veel talen. Dit is met uitstek de grootste database met video’s over het handelen in binaire opties.
 • Actueel handelsnieuws
  Elke dag komt BDSwiss met nieuws uit de handelsmarkt en is bijzonder actueel hierin, hierdoor kunt u eenvoudig beslissingen maken om short of long te gaan of juist een keer te kiezen voor one touch. Ze geven aan dat het niet als advies beschouwd mag worden, echter is het bijzonder bruikbare informatie.
 • Ontworpen voor veiligheid
  Het platform dat BDSwiss heeft is ontworpen om 100% veilig te zijn en privé investeringen ultiem te maken en elke dag en elk tijdstip te handelen wanneer de klant dat wilt.

Review

 • Gebruikersgemak88%

 • Klantenservice88%

 • Risicobeheer92%

 • Totaalscore89%

 

BDSwiss

Platform

Het platform van BDSwiss is bijzonder eenvoudig en goed te begrijpen. Waar andere aanbieders veel moeite hebben om duidelijkheid aan te geven en soms zelfs software gedownload moet worden om aan de slag te kunnen met het handelen in binaire opties, hebben zij doordat ze nog niet zo lang bestaan alle nieuwe technieken toegepast. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor de „Traders Choice Bar” die elke keer een andere tendens van andere traders aantoont en hier is eenvoudig toegang mee te vinden met het handelsplatform van Banc de Swiss

Het is dan ook mogelijk om op een onafhankelijke plek te handelen in binaire opties met BDSwiss, aangezien het niet gedownload hoeft te worden, maar gewoon in de internetbrowser mogelijk is om te handelen.

Support

Erg sterk is de support die BDSwiss levert aan haar klanten door middel van een livechat, Skype, e-mail of eenvoudig door te bellen met de telefoon tijdens kantooruren. Mocht u ergens niet uitkomen dan staan zij voor u klaar om de uitkomst aan te dragen en het hele platform uit te leggen. Onze tip is ook om eerst even naar de video’s te kijken die zij klaar hebben gemaakt ter introductie van het platform van BDSwiss en het handelen in binaire opties. Ons advies is om de vragen altijd even in het Engels te stellen, daarmee krijgt u de beste antwoorden terug en kunt u er het meeste mee.

Betalingen

Ook kunnen zij ondersteunen met het storten van het eerste bedrag en kunt u kiezen uit veel opties om dit te doen. Voorbeelden zijn overboekingen (standaard), creditcard (Visa & MasterCard) tot aan betalingen met bijvoorbeeld Skrill (voorheen Moneybookers) en andere opties om te betalen. Het minimale dat BDSwiss vereist is 100 EUR voor een storting en uitbetaling van winst is normaal gesproken binnen 2 dagen op uw rekening aanwezig.

Betrouwbaarheid

Natuurlijk is het erg belangrijk dat de betrouwbaarheid goed is bij BDSwiss, in de introductie hebben wij het al even gehad over het VIP-programma en de regulering via CySEC waardoor zij garanties moeten aanbieden en onder financieel toezicht staan in Duitsland en Italie. Door het VIP-programma kunt u de hoogte van de bonus zelf bepalen met de inleg en hoe meer er gestort is, hoe hoger de bonus is namelijk.

Trades zijn dan ook mogelijk vanaf 5 euro en dit is voordelig voor onervaren traders omdat het risico relatief klein is om het door te krijgen en zodoende te leren. Het is in maximaal mogelijk om een 100% bonus te verkrijgen bij een storting van het twintigvoudige draaiing van het ingelegde stortingsbedrag. Kiest u voor een tienvoudige vermeerdering dan kunt u genieten van bijvoorbeeld 10%. Bekijk de website van BDSwiss meer en de videos voor meer uitleg van deze technieken.

Met binaire opties starten bij BDSwiss