Plus500
24option

24option

Mobiel beleggen bij 24option

Mobiel beleggen bij 24option

Om tot een complete en gevarieerde beleggingsportefeuille te komen is het veelal van essentieel belang om een keuze te kunnen maken uit een ruim aanbod aan beleggingen. Wel, dat is perfect mogelijk door gebruik te maken van de diensten van 24option. Deze broker biedt u diverse beleggingen aan op zowel korte als lange termijn en dat terwijl u zelf de risico's kunt bepalen die u wenst te nemen. Beleggen in aandelen? Of toch maar liever in opties of grondstoffen? Het kan allemaal! Door de ondersteuning van een mobiele applicatie kunt u overigens waar en wanneer u dat maar wenst zonder probleem een belegging doen. 

Mobiel handelenProfessioneel platformInteressante video's
Grote keuze aan beleggingenGratis account Beleggen voor iedereen 

Voordelen

 • Mobiel handelen
  Bij 24option kunt u waar en wanneer u dat maar wenst mobiel handelen in Binaire Opties.
 • Grote keuze aan beleggingen
  24option biedt u de mogelijkheid om een keuze te maken uit een zeer ruime selectie aan beleggingsproducten.
 • Gratis account
  U kunt geheel gratis een account openen bij 24option en dat zonder dat er ook maar enige verplichting aan verbonden is.
 • Interessante video's
  Als belegger kunt u bij 24option verschillende video's bekijken die u een beter inzicht geven in beleggen en u helpen bij het kiezen van de voor u interessantste belegging.

Review

 • Gebruikersgemak90%

 • Klantenservice85%

 • Risicobeheer90%

 • Totaalscore88%

 

Divers aanbod aan beleggingen

24option vindt het belangrijk dat haar beleggers over zoveel mogelijk mogelijkheden beschikken om te beleggen. U kunt bij deze broker dan ook niet alleen beleggen in bijvoorbeeld grondstoffen, maar u kunt eveneens profiteren van de wisselkoersen tussen de belangrijkste valuta's wereldwijd. Op deze manier kunt u uiteindelijk een gevarieerde portefeuille bekomen waardoor de risico's steeds zoveel mogelijk gespreid worden. Beleggers kunnen door gebruik te maken van de diensten van 24option ook zowel beleggingen doen op korte als op lange termijn. Bekende en uitermate kwalitatieve aandelen van met name BMW en Google behoren bijvoorbeeld perfect tot de mogelijkheden.

Option24 beleggen

Vandaag nog een gratis account openen!

Bent u geïnteresseerd in beleggen en bent u op zoek naar een goede, kwalitatieve broker om uw beleggingen bij onder te brengen? In dat geval heeft 24option datgene wat u zoekt. Denk bijvoorbeeld maar aan een zeer eigentijds handelsplatform met realtime doorvoering van uw order, een ruime keuze aan beleggingen en de mogelijkheid om meteen een gratis rekening te openen. Wilt u graag op een zo efficiënt mogelijke manier handelen in aandelen, grondstoffen en tal van andere interessante beleggingsproducten? Aarzel dan niet langer en open vandaag nog uw gratis account bij 24option!

Rekening openen bij 24option