Binaire opties


Plus500

Alle binaire opties vergeleken

Natuurlijk kunnen de binaire opties niet ontbreken op BrokersWijzer.nl, lees goed de reviews door want u kan er veel voordeel bij hebben om de partij te kiezen die bij uw wensen past. De binaire opties brokers die wij aanbieden zijn uiteraard geselecteerd op eerlijkheid, veiligheid en helemaal legaal om op te spelen. Binaire opties zijn vrij eenvoudig om te begrijpen: Als belegger bepaalt u namelijk van te voren wat voor deal u aangaat en wanneer u kiest om erin of eruit te stappen.


Alle binaire opties gereviewed

Onderstaand zijn alle binaire opties te bekijken, ook aan de rechterkant kan er eenvoudig geswitcht worden tussen de verschillende beschikbare binaire optie brokers en zodoende vergeleken worden.

 

Door de jaren heen is er heel wat te doen geweest over de aard van binaire opties. Dit beleggingsproduct wordt voorgesteld als een ideale belegging voor mensen die met een kleine inleg toch een potentiële grote winst kunnen boeken. Hoewel daar in de praktijk zeker iets over te zeggen valt is het wel zo dat er risico's verbonden zijn aan deze vorm van beleggen. Om een aardige winst te behalen wordt doorgaans ingezet op zeer volatiele markten of producten waardoor de kans op verlies steeds aanwezig is. Wilt u graag meer weten over deze moderne beleggingsproducten? Lees dan snel verder en kom er alles over te weten!

Het risico van binaire opties

Er bestaan tegenwoordig heel veel “moderne” beleggingsproducten die het idee wekken dat u snel veel geld kunt verdienen. Een mooi voorbeeld van een dergelijk beleggingsproduct zijn de binaire opties. Het gaat hierbij om een soort alles of niets contracten waarbij u ofwel een bepaalde winst boekt ofwel alles verliest. Deze vorm van beleggen wordt vaak aanzien als een veredelde vorm van gokken en dat is niet zo vreemd. Met een binaire optie zult u namelijk een bepaald scenario moeten proberen te realiseren. Denkt u bijvoorbeeld dat de AEX-index binnen een paar uur hoger zal staan dan de actuele koers op dat ogenblik? Dan kunt u daar zonder probleem een binaire optie op zetten. Komt het scenario uit, dan krijgt u, uw inleg terug met daar bovenop de gerealiseerde winst. Komt het voorspelde scenario echter niet uit, dan bent u alles kwijt.

Binaire opties, interessant of niet?

Zoals eerder in dit artikel reeds aangegeven heeft het plaatsen van binaire opties eigenlijk zeer weinig met beleggen te maken. Uiteraard is enige kennis van beleggen en de beurs goed om bepaalde scenario's in te schatten, maar toch blijven binaire opties gevaarlijke beleggingsproducten. Anderzijds is het wel zo dat u op deze manier snel veel geld kunt verdienen. De winstmarge per binaire optie mag dan doorgaans relatief beperkt zijn, door op een correcte manier uw opties te plaatsen kunt u wel degelijk op korte termijn een mooie winst realiseren.